Friday, November 1, 2013

iPhone 5C gjennomgå

Stillhet er ikke veldig effektivt. Det er mer enn noe annet, budskapet om iPhone 5C. I tidligere år, var ankomsten av en ny iPhone ledsaget av lavmælt reposisjonering av den forrige modellen til en lavere pris tier - en strategi som tillot Apple til å selge $ 99 iPhones, men ikke tillate selskapet å annonsere dem som nye , interessante produkter. De gamle modellene satt med rolig stolthet i hjørnet av Apple Store som folk strømmet inn for å se den nyeste magi fra Cupertino, ..Din sjanse på Free IPHONE 5C!

Etter uker med lekkasjer og spekulasjoner , er iPhone 5c endelig her . Apples fargerike nye lavere kostnader håndsett sporene under iPhone 5s flaggskip og skip med iOS 7 . Dette er første gang selskapet har lansert to nye iPhones samtidig. Den 5c erstatter iPhone 5 i midten av besetningen , og 8GB iPhone 4s er nå tilgjengelig gratis på kontrakt . I motsetning til tidligere år , vil ikke iPhone 5 ikke bære på som en andre- lags enhet - det er bare borte. Den 5c er bygget av stål - forsterket, farget -through , maskinert polykarbonat som er belagt i en glanset finish. Apples siste plast røret var iPhone 3GS i 2009 , men det kom bare i svart og hvitt. I kontrast , ankommer 5c i en regnbue av pastell fargetoner : hvit , rosa, gul , blå og grønn , sammen med en matchende sett av tilfellene..Din sjanse på Free IPHONE 5C!

Spec -messig, er det 5c utgangspunktet en iPhone 5 med en forbedret front- mot kamera og global LTE-støtte . 16 GB-modellen koster $ 99 med en to -årig satsing ( $ 549 ulåst ) og 32GB versjonen er $ 199 på kontrakt ( $ 649 subsidier ) - som sådan er det mer overkommelig enn den avdøde iPhone 5 . Mens Apple har klart å plassere 5c som en aspirational produkt, mistenker vi at det er også billigere å produsere enn iPhone 5, som betyr at selskapet får nyte noen høyere fortjenestemarginer . Det er åpenbart ikke de billige iPhone noen folk var ventet, og ærlig, er vi ikke overrasket - det er en Apple-enhet , tross alt . Så lever den 5c opp til hypen ? Er det en forbedring over iPhone 5 ? Skulle du bla opp for iPhone 5s stedet? La oss finne det ut. http://lnkgo.com/17VBDNP The meaning of life how the Knights of Ni coopted the number 42

No comments:

Post a Comment